Raparperipostaukset jatkuvat....

Taikina:

3,5 dl vehnäjauhoja

1,5 dl sokeria

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 tl kanelia

2 munaa

1 dl juoksevaa margariinia

1 dl flora vanillaa

1 dl maitoa

Täyte:

Raparperihilloa

1 prk rahkaa

puolikkaan vaniljatangon sisus

n.1,5-2 rkl tomusokeria

Halkaise puolikas vaniljatanko ja raaputa veitsen kärjellä siemenet rahkan joukkoon ja lisää tomusokeria maun mukaan (itse laitoin 1,5 rkl). Yhdistä taikinan kuivat aineet, lisää munat, maito, vanilla ja rasva ja sekoita tasaiseksi. Laita taikinaa muffinivuoan n.puoliväliin ja laita taikinan päälle 1 teelusikallinen raparperihilloa ja pari lusikallista rahkaa, jaa loput taikinat täytteen päälle ja paista 200 asteessa n.20-25 min. Sihtaa jäähtyneiden muffinien päälle tomusokeria.

1244222288_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuli todella hyvän makuisia, samalla hieman kirpsakoita mutta silti makeita!Kieli ulkona