Raparperipostaukset jatkuvat....
Taikina:
3,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
2 munaa
1 dl juoksevaa margariinia
1 dl flora vanillaa
1 dl maitoa
Täyte:
1 prk rahkaa
puolikkaan vaniljatangon sisus
n.1,5-2 rkl tomusokeria
Halkaise puolikas vaniljatanko ja raaputa veitsen kärjellä siemenet rahkan joukkoon ja lisää tomusokeria maun mukaan (itse laitoin 1,5 rkl). Yhdistä taikinan kuivat aineet, lisää munat, maito, vanilla ja rasva ja sekoita tasaiseksi. Laita taikinaa muffinivuoan n.puoliväliin ja laita taikinan päälle 1 teelusikallinen raparperihilloa ja pari lusikallista rahkaa, jaa loput taikinat täytteen päälle ja paista 200 asteessa n.20-25 min. Sihtaa jäähtyneiden muffinien päälle tomusokeria.
Tuli todella hyvän makuisia, samalla hieman kirpsakoita mutta silti makeita!
Kommentit