Pitkään on tehnyt mieli lohi-voileipäkakkua ja nyt juhannuksen kunniaksi tein!!
Tein tällä kertaa rullattuna versiona eli samanlailla kuin kääretorttu
3x3 palaa linkosuon jyvä big slicea
Täyte:
100g ruohosipulituorejuustoa
75 g creme fraichea
½ prk kermaviili
1 dl tillisilppua
3 keitettyä kananmunaa hienonnettuna
150 g kylmäsavulohta pieneksi leikattuna
1 dl kurkkusalaattia
Poista leivistä kuoret ohuelti ja levitä ne kelmun päälle 3x3. Sekoita täytteen aineet keskenään. Levitä täyte leipien päälle ja rullaa kelmun avulla kuten kääretorttu Edit. Anna rullan olla jääkaapissa yön yli ja minä en tällä kertaa kostuttanut millään kun täyte tuntui kostelta mutta hieman voi halutessaan kostuttaa esim. sitruunavedellä tai kasvisliemellä
Päällä
100 g ruohosipulituorejuustoa
75 g creme fraichea
2 rkl kermaviiliä
Koristeena: salaatinlehtiä, ruohosipulia, keitettyä kananmunaa, tuoretta kurkkua ja limen siivuja
Hups, jäipäs reuna siistimättä
Kommentit