Pitkään on tehnyt mieli lohi-voileipäkakkua ja nyt juhannuksen kunniaksi tein!!

Tein tällä kertaa rullattuna versiona eli samanlailla kuin kääretorttu

3x3 palaa linkosuon jyvä big slicea

1245512743_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täyte:

100g ruohosipulituorejuustoa

75 g creme fraichea

½ prk kermaviili

1 dl tillisilppua

3 keitettyä kananmunaa hienonnettuna

150 g kylmäsavulohta pieneksi leikattuna

1 dl kurkkusalaattia

Poista leivistä kuoret ohuelti ja levitä ne kelmun päälle 3x3. Sekoita täytteen aineet keskenään. Levitä täyte leipien päälle ja rullaa kelmun avulla kuten kääretorttu Edit. Anna rullan olla jääkaapissa yön yli ja minä en tällä kertaa kostuttanut millään kun täyte tuntui kostelta mutta hieman voi halutessaan kostuttaa esim. sitruunavedellä tai kasvisliemellä

1245512786_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päällä

100 g ruohosipulituorejuustoa

75 g creme fraichea

2 rkl kermaviiliä

Koristeena: salaatinlehtiä, ruohosipulia, keitettyä kananmunaa, tuoretta kurkkua ja limen siivuja

1245512837_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hups, jäipäs reuna siistimättäNolostunut