Viikonloppuna herkulteltiin valkosuklaisella mangohyydykekakulla. Ohjeen keksin matkan varrella!

n.200g digestivekeksejä

75g voita sulatettuna

Valkosuklaahyydyke

2 prk flora kuohua 

1 vaniljatangon siemenet

1 levy(130g) pandan valkosuklaata (marraskuun sly-paketista)

1/2 dl omenamehua

6 liivatetta

Mangopäällys

1 dl omenamehua

1 prk Jam it! mangohillo (marraskuun sly-paketista)

3 liivatetta

Hienonna keksit, lisää sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi ja painele irtopohjavuoan pohjalle(muista leivinpaperi alle). Laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi. Valkosuklaatäyte: Sulata valkosuklaa. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Vaahdota kerma ja lisää vaniljan siemenet. Kuumenna mehu kiehuvaksi ja lisää pehmenneet liivatteet. Lisää jäähtynyt valkosuklaa kerman joukkoon ja viimeiseksi liivatemehu ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita. Anna olla jääkaapissa tunti-pari. Mangopäällys: Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Kuumenna mehu kiehuvaksi ja lisää siihen pehmenneet liivatteet, lisää mangohillo ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä. Kaada jäähtynyt mangopäällys valkosuklaatäytteen päälle. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristeltu sulatetulla valkosuklaalla ja marraskuun sly-paketista saaduilla lehtikoristeilla.