Yllätys, yllätys taas omenaa! Tämä kakku on tehty ihan muuten vaan. Mascarponessa alkoi päiväys lähestyä ja tällainen kakku on pyörinyt mielessä jo jonkun aikaa. Aikaa loppujen lopuksi ei sit ollutkaan niin paljon että olisi ehtinyt enemmän koristeluun perehtyä. Kultasprayta kokeilin nyt toista kertaa eikä se mun mielestä sopinut tuohon ollenkaan. Omenahillossa oleva kanelin makukaan ei oikeen sopinut vaikka ei se sieltä kauheesti maistunutkaan.

 

1887852.jpg

1887859.jpg

1887863.jpg

1887867.jpg

Reunalla oleva pursotus on oikeesti tummempaa kuin tuossa kuvassa

Pohjana 6 munan kaakaokakkupohja

Välissä 1 purkki Flora vispiä, n.3/4 osaa mascarpone purkista (200g), n.1 dl omenahilloa ja 1 tl vaniljasokeria jaettuna kahteen väliin.

Pursotukset 1 purkki Flora vispiä n.1/4 osaa eli loput mascarponet ja ripaus vaniljasokeria. Osan värjäsin Sugarflairin Apricot pastavärillä ja osaan sulatin muutaman rivin tummaa suklaata. Kaikki koristeet marsipaania. Marsipaanin alle sivelin hieman suklaista kermavaahtoa. Reunoilla vielä oransseja koristerakeita.