Juhannusviikonloppuna herkuteltiin myös näillä leivoksilla. Idean sain Taikinaterapiaa-blogista täältä

1245512920_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana: Pirkan pieniä leipäjuustokiekkoja

Hyydykeseos: 2,5 dl flora vispiä

2 dl hilloja

2 riviä valkosuklaata

4 liivatelehteä (olisi pitänyt laittaa 5)

Vatkaa flora vispi vaahdoksi, lisää hillat ja sulatettu valkosuklaa. Kuumenna 1-2 rkl vettä kiehuvaksi ja lisää siihen liotetut liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana kermaseokseen. Vuoraa muffinipelti kelmulla ja täytä kolot hyydykeseoksella. Laita leipäjuustokiekot hyydykeseoksen päälle ja laita kylmään hyytymään vähintään 3 tuntia.

1245512969_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kippasin leivokset viinerivuokiin ja koristelin hillapyreellä (1 dl hilloja 2-3 rkl tomusokeria sauvasekottimella tasaiseksi soseeksi) ja sulatetulla valkosuklaalla