Päätinpä minäkin pyhäinpäiväksi leipoa kakkua ja siitä muotoutui kurpitsa.
Pohjana Kinuskikissan mehevä suklaakakkupohja
Välissä pohjiin sipaistu ohut kerros bonne maman mandariinihilloa ja mousse jossa n.1,5 prk flora vispi, 1 prk sunnuntain sitruunan makuinen tuorejuusto, 100g lemon-limevalkosuklaata sulatettuna ja 4 liivatetta sulatettuna sitruunamehuun. Täytettä on kahdessa välissä ja kakun kokosin isoon muovikulhoon. Kostutus maidolla.
Päällinen ja koristeet pastavärillä ja tummalla kaakaojauheella värjättyä marsipaania. Marsipaanin alla vaahdotettu flora vispi, tumma kaakaojauhe ja vaniljakreemijauhe. Laitoin vaniljakreemijauhetta niin paljon että tuli oikein jämäkkä seos.
Kakkuun suihkautin ensin hieman kultaista sprayta joka ei kuitenkaan miltään näyttänyt joten vielä pieni suihkaus pearl sprayta. Pikkuisen kurpitsakoristeen sain sly8-viimeisessä paketissa. Lisään tähän vielä kuvaa kakun sisältä myöhemmin jos muistan kuvan ottaa
Muistin kuvan ottaa mutta kuvasta tuli aikas huono ja kakun pohja oli aika murenevaa...
Mukavaa pyhäinpäivää kaikille!!
Kommentit