Synttäreillä tarjottiin myös kinkkuvoikkaria jonka tein 24 cm:n pyöreään irtopohjavuokaan. Tein itse myös leivän jonka paistoin kyseisessä vuoassa. Taikinaan laitoin n.2,5 dl vettä, yrttejä, mausteita, ruokosokerisiirappia, kuivahiivaa, ruisrouhetta, ruislesettä, kaurahiutaleita ja vehnäjauhoja

1269799130_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täytteenä seos jossa oli ruohosipulituorejuustoa, creme fraichea, kermaviiliä, savusuikaletta, keltaista ja punaista paprikaa, itsetehtyä kurpitsapikkelsiä ja persiljaa. Kostutuksena kasvisliemi.

1269799181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuorrutus: Ruohosipulituorejuusto-creme fraiche seos ja koristeet näkyykin kuvistaNauru