Nyt on leipominen ja kakkujen teko jäänyt viimeisen parin kuukauden ajalta kovin vähiin oman 6 viikkoa kestäneen flunssan takia ja nyt vihdoin lääkekuurin jälkeen olo alkaa helpottua joskaan olo ei vielä aivan täysin terve olekkaan. Mutta viime viikonloppuna alkaneen hiihtoloman kunniaksi tekaisin hyydykekakun kaapista löytyneillä aineksilla!! Tää oli kyllä herkkua!! Nam!!Kieli ulkona

1267384313_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:
175g kaurakeksejä murskattuna
70g voita sulatettuna
jätä keksiseosta hieman jotta voit ripotella sitä
täytteiden väliin
 
Täyte:
5dl flora vispi vaahdotettuna
Lisätään 250g mascarpone
1 dl sokeria ja ½ vaniljatangon siemenet
jaetaan 3 osaan 1 osa pursotuksiin jota voi olla hieman vähemmän
kuin 2 muussa osassa.
 
Vadelmatäyte:
1/3 osaa täytettä johon lisätään
n.1 dl makeuttamatonta paseerattua vadelmaa
½ dl sokeria
4 liivatelehteä sulatettuna n.2 rkl vadelmista irronneeseen mehuun
 
Mangotäyte:
1/3 osaa täytettä johon lisätään
n.1 dl makeuttamatonta mangososetta
½ dl sokeria
3 liivatelehteä sulatettuna n.2 rkl mandariinista puristettua mehua
 
Koristeet: n.1/3 osaa täytettä pursotettuna lehtityllalla,
suklaatransferilla ja valkoisella candy meltsillä tehty reuna,
appelsiinin makuisia koristerakeita, sydämet tehty helmikuun
rakkauspaketissa saaduilla vaalean punaisella marsipaanilla ja
sydänmuotilla joihin suihkaistu pearl sprayta, vaaleanpunaisia
sokerisydämiä ja kulta-valko strösseliä
1267384348_img-d41d8cd98f00b204e9800998e