Tekaisin eilen illalla iltapalalle piirakkaa. Piirakkapohjan tein maizenan valmiista lisää vain vesi pussista johon tosin lisäsin desin verran ohraleseitä ja hieman enemmän vettä kuin ohjeessa sanottiin. Vuokana oli 26cm:n irtopohjavuoka.

1274116228_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täytteeksi laitoin 4 keltasipulia, 2 shalottisipulia ja kaksi suurta valkosipulin kynttä jotka pilkotaan ja paistellaan pannulla hetki öljyssä ja ripauksessa sokeria. Lisätään 150g pakastepinaattia sulatettuna ja valutettuna. Maustetaan suolalla ja mustapippurilla. Kaadetaan täyte pohjan päälle ja murustellaan 200g:n apetina "fetapala" täytteen päälle. Sekoitetaan 2,5 dl ruokakermaa ja 3 kananmunaa ja kaadetaan täytteen päälle. Pinnalle vielä 100g juustoraastetta ja uuniin 200 asteeseen n.30-40 minuutiksi

1274116262_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja minähän en sitten tarpeeksi kauan malttanut odottaa piirakan vetäytymistä joten täyte näyttää hieman vetiseltä!!Nolostunut Oli kyllä mielettömän hyvää!!Kieli ulkona