Vaihteeksi suolaista kakkua, en muista koska viimeksi olisin tehnyt suolaista hyydykekakkua. Yhtenä päivänä päässä syntyi tällainen niin olihan se pakko tehdä juhannukseksiSilmänisku 

1277627866_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

6 viipaletta saaristolaispaloja

0,75 dl sulaa margariinia

0,5 dl maitoa

Hienonna leipä, lisää margariini ja maito. Sekoita tasaiseksi ja anna seistä hetki. Laita 20cm:n irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja kaada reilu puolet leipäseoksesta vuoan pohjalle.

Täyte:

300g ruohosipulituorejuustoa

2 dl kermaviiliä

1 dl kurkkusalaattia

5 cm:n pätkä tuoretta kurkkua pieninä kuutioina

suolaa, mustapippuria

3 dl sulatettuja ja valutettuja katkarapuja

1 dl tillisilppua

2 hienonnettua keitettyä kananmunaa

1 rkl vettä(tähän olisi sopinut sitruunamehu mutta unohdin kauppaan)

5 liivatetta

Notkista tuorejuusto, lisää muut aineet. Kiehauta vesi, lisää siihen liotetut liivatteet ja sekoita ohuena nauhana seoksen joukkoon. Kaada leipäpohjan päälle n.puolet täytteestä, lisää loput leipäseoksesta ja loput täytteestä. Tasoita ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele.

1277627902_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koristelu: keitettyä kananmunaa, salaattia, ruohosipulia+kukkia, tilliä ja kurkkua