Tein tänään myös omenaista vispipuuroa poitsulle iltapalaksi joka onkin tätänykyä ainut puuro joka kelpaaHuuto

1282225843_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 l vahvaa omena-karviais-vadelmamehua

muutama omena paloina

Näitä keitetään kunnes omenat ovat sopivan kypsiä (että menee hajalle)

lisätään tarvittaessa sokeria ja mausteeksi kanelia

1,5 dl mannasuurimoita

1 dl vehnäleseitä (nää on hyviä laittaa vispipuuron sekaan kun eivät vaikuta kuohkeuteen ja saa kuituja)

Keitä puuro kypsäksi, anna jäähtyä ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoa kylmän maidon kera.

Omena-kaurapaistos

1282226932_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän tein tällä kertaa vähän erilailla. Mitään määriä en mitannut mutta vuoan pohjalle omenapaloja. Kauraseokseen laitoin hieman rasvaa, fariinisokeria, ruokokidesokeria, kanelia, kaurahiutaleita, kauraleseitä ja vehnänalkiota. Paistos oli uunissa n.puoli tuntia 200 asteessa. Herkuteltiin....

1282226912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Flora Vanilla-vaahdon kera

Tulossa ehkä vielä loppuviikosta omenaisia postauksia, koska omenoita nyt taas riittää ja pikaisesti pitää niistä jotain tehdä ennen kuin ne pilaantuvat, ovat tänä vuonna aika huonolaatuisia!!

Muistakaahan osallistua 2v.arvontaani täällä, vielä on aikaa ensi maanantaihin!!