Pöydällä pari tummaa banaania plus kaapissa kermaviili jonka päiväys alkaa uhkaavasti lähestyä on yhtäkuin kakku. Hyvää ohjetta yritin netistä katsella mutta mitään miellyttävää en löytänyt joten Kyökkiksen jogurttikakun ohje esille ja muokkailemaan... Ohje jogurttikakkuun löytyy blogistani täältä

1284619053_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

5 dl vehnäjauhoja

1,5 dl ruokokidesokeria

1 tl soodaa

1 tl vaniljasokeria

1 tl kardemummaa

2 kananmunaa

200 g sulatettua voita

2 dl kermaviiliä

2 isoa banaania muussattuna

Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista rasvatussa vuuassa 175 asteessa n. 45 minuuttia

Minä paistoin kakun yhdessä pitkän mallisessa vuoassa ja lasten pienessä 15 cm:n irtopohjavuoassa, paistoaika oli hieman lyhyempi. Puolikkaan kakun kuorrutin ruokotomusokerista ja vedestä tehdyllä kuorrutteella ja loput meni pakkaseen.

1284619103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e