Viime viikonlopuksi tein ihan huvikseen juustokakkua kun en ole pitkään aikaan semmoista tehnyt. Pohjaan keksimurua ja voita. Täytteeseen vaahdotin purkin flora vispiä johon lisäsin 250g mascarponea, parisen desiä mustaherukkahyytelöä ja vaniljasokeria. Seoksen hyydytin 5 liivatteella sulatettuna mustaherukkamehuun

1295172487_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Halusin kokeilla tähän Kinuskikissan kaakaokillettä, kakusta tulikin oikein maistuva yhdistelmä eri makuja!! Nam!! Kopsaan kiilteen ohjeen myös tähän

Kiille:
3 liivatelehteä
1 dl tummaa kaakaojauhetta
¾ dl sokeria
3 dl kevytmaitoa

Laita kiilteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kaakaojauhe, sokeri ja maito kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Ota liedeltä, kun seos on tasainen.

Sulata liivatelehdet suklaakastikkeeseen. Jäähdytä seos kylmässä vesihauteessa haaleaksi. Kaada sitten vuokaan täytteen päälle. Hyydytä jääkaapissa 2-3 tuntia. Irrota vuoan reunus ja siirrä kakku tarjoilualustalle.