Teki mieli tehdä jotain pientä suklaista johon tulisi tummaa muscovadosokeria, jota käytin ensimmäistä kertaa. Dansukkerin sivuilta löytyi tällainen ohje. Herkullisia!!

 

Ainekset

1 dl kuohukermaa
2 rkl margariinia
3/4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
175 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
1/2 tl jauhettua kardemummaa



Murra tai hienonna suklaa. Kiehauta margariini, muscovado ja kerma. Lisää kardemumma ja suklaa ja sekoita tasaiseksi seokseksi.

Anna jäähtyä (jääkaapissa) kunnes tryffeliseos on pursotettavaa. Kaada pursotinpussiin ja pursota vuokiin tai pieniin tötteröihin. Säilytä viileässä.

 

 

Vähän tuli taas huono kuva kun illalla näitä kuvasin... =(