Innostuin tuossa toissailtana tekemään mustikkajäätelöä Pullahiiren Mansikkajäätelön ohjeella. Tuo ohje on ollut mielessä koko kevään ja kun minulla oli vielä mustikoita pakkasessa niin sitten niitä

Ohje kopioitu Pullahiiren blogista (suluissa omat muutokset)

Mansikkajäätelö

 

5 dl kermaa

1 prk kondensoitua maitoa sellaisenaan, ei keitettynä

250 g mansikkasosetta (0,5l rasia mustikoita kokonaisina)

3 rkl vaahterasiirappia (tai muuta makeutusta - voi jättää myös pois)
(n.2-3 rkl muscovadosokeria) 

 

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoittele konsdensoitu maito ja mansikkasose keskenään kulhossa. Lisää joukkoon halutessasi vaahterasiirappi. Nostele lopuksi kermavaahto joukkoon. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada noin 1 1/2 litran kulhoon. Nosta pakkaseen ja anna olla siellä mielellään yön yli. 


Aivan mielettömän hyvää!!! Tätä tulee varmasti kokeiltua tänä kesänä erilaisina variaatioina!! 
Kannattaa kokeilla, en edes muista koska olisin syönyt näin hyvää jäätelöä!! Ohjekin on todella helppo ja nopea tehdä!! Kondensoitu maito on Sly19 Toukokuun paketista