Ja taas vietellään nimppareita!! Eli saa tehdä kakkua...
Tässä kakussa on 4 munan pohja joka on tehty periaatteella yhtä paljon munia, sokeria ja vehnä/perunajauhoseosta+ 1tl leivinjauhetta ja sen jälkeen lisätty 125g 70% tummaa suklaata rouheena ja ½ dl sulatettua voita. Kakun paistoin 24 cm irtopohjavuoassa.
Kakussa on sekä väleissä että päällä seuraavanlainen vaahto 2 prk flora vispiä vaahdotettuna, 250g mascarponea ja puolikkaan vaniljatangon siemenet eli seos jaetaan väleihin ja päälle. Väleissä myös ruusuhilloa. Kostutus vaniljamaidolla. Oli kyllä hyvä tuo ruusuhillon ja mascarponevaahdon yhdistelmä!!
Kakun päälle yritin spritsailla tummalla sulatetulla suklaalla ruusun kuvan...
Kommentit