Jee, jee minun huhtikuun sly10 paljastuspaketti tuli tänään ja heti piti lähteä hakemaan, onneksi posti on lähellä. Ja heti kotiin päästyäni tietenkin jännityksellä sitä aukaisin. Aivan mahtava paketti taas...Yllättynyt

1271850322_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pandan Hurmaava tumma ja Valloittava valkoinen (Nam, nam)

Suklaanmakuisia koristelugeelejä (nämä ovat käteviä, käyttötarkoituskin jo löytyy...!!)

Iloleipurin värikkäitä(vihreä, punainen ja keltainen) silikonisia muffinivuokia (Tulevat ihan varmasti käyttöön, joskus harmittaa kun ei muffinipellille mahdu taikinaa enempää ja joutuu paistaan useamman kerran)

Caipirinha drink-mix (Tätä olen oikein odottanut että sly-paketissa tulisi kun en ikinä muista kaupasta katsoa ja mieli on tehnyt jo kauan tätä kuuluisaa caipirinha-juustokakkua)

Koristelutikkuja (kivojaHymy)

Cuisipro tähtimuottisarja (kai sitä sitten pitäisi alkaa keksitalkoisiin, olisi niin paljon uusia muotteja testattavana, mutta kukas ne sitten syö??)

Silikonisuti (nää silikonisudit on hyviä)

Ja kaksi salaperäistä paperikääröä josta toisesta paljastui ystäväni leivontakilpailun voittoresepti ja toisesta paljastui ystäväni eli Laura/Helmi.fi. Kierroksen alussa mietinkin että se voisit olla sinäSilmänisku Iso kiitos kaikista ihanista paketeista!! Aurinkoista ja hyvää kevättä myös sinulle!!