Alkoi tekemään ihan hirveesti mieli "normi"jauhelihapizzaa niin sitähän oli tehtävä eikun kaappia tyhjentelemään eli kaikkee mitä löytyy
Pohja: pellillinen
2 dl vettä
ripaus suolaa
1 rkl ruokosokerisiirappia
1 dl rypsiöljyä
½ pussia kuivahiivaa
½ dl perunamuusijauhetta
täysjyvävehnäjauhoja
Täytteessä: 400g naudan jauhelihaa, n.1,5 dl pakastepurjosuikaleita, 1/3osaa punaista paprikaa, 2 rkl kuivattua sipulirouhetta, 10 kirsikkatomaattia ja reilu töräys ketsuppia. Mausteina paprikajauhe, oregano, suola ja pippuri Juustona käytin reilu 100g Pilgrimin vaaleaa cheddaria ja n.100g polar15 raasteena. Paisto 225 asteessa pelkkä pohja ensin muutama minuutti ja täytteiden kanssa n.20-25min.
Kommentit