Alkoi tekemään ihan hirveesti mieli "normi"jauhelihapizzaa niin sitähän oli tehtäväSilmänisku eikun kaappia tyhjentelemään eli kaikkee mitä löytyy

Pohja: pellillinen

2 dl vettä

ripaus suolaa

1 rkl ruokosokerisiirappia

1 dl rypsiöljyä

½ pussia kuivahiivaa

½ dl perunamuusijauhetta

täysjyvävehnäjauhoja

1277132904_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täytteessä: 400g naudan jauhelihaa, n.1,5 dl pakastepurjosuikaleita, 1/3osaa punaista paprikaa, 2 rkl kuivattua sipulirouhetta, 10 kirsikkatomaattia ja reilu töräys ketsuppia. Mausteina paprikajauhe, oregano, suola ja pippuri Juustona käytin reilu 100g Pilgrimin vaaleaa cheddaria ja n.100g polar15 raasteena. Paisto 225 asteessa pelkkä pohja ensin muutama minuutti ja täytteiden kanssa n.20-25min.