Meille on tänään tulossa ruokavieraita joten tein tällaista kakkua jälkiruoaksi!! Pohja on 5 munan kaakaokakkupohja joka on paistettu 24 cm irtopohjavuoassa.
Täytteenä: 1 prk flora vispiä vaahdotettuna, lisätään 250 g mascarponea ja puolikkaan vaniljatangon siemenet. Jaetaan 2 osaan, toiseen lisätään 70g sulatettua Valrhonan Manjari 64% Tummaa suklaata. Toiseen n.2 dl vadelmia ja 1-2 rkl vaniljakreemijauhetta. Kostutukset vadelmista valunutta mehua ja maitoa
Päällinen ja koristukset: Kuorrutteena käytin sly8-paketista saamaani Wiltonin valmista suklaakoristelumassaa jonka ensin otin purkista ulos ja lisäsin pisaran vettä sen jälkeen koneella vatkasin kuohkeammaksi, sivelin ihan ohuelti kakun pinnan massalla. Sininen kuvio on tehty suklaatransferilla ja valkoisella Candy meltsillä. Loput suklaamassasta pursotin ja juuri ja juuri riitti tähän kakkuun! Reunoilla vielä enkuista tilattuja pieniä hopeatähtiä!!
Kommentit