Tilauksesta suklaakakkua 2 vuotiaalle pojalle. Kakku on gluteeniton.
Vuokana 24cm kokoinen irtopohjavuoka
Pohjat: 2x4 munan kaakao-kääretorttupohja
4munaa
1,5 dl sokeria
Nämä vaahdotetaan ja lisätään yhdistetyt kuivat aineet
½ dl perunajauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Paistetaan 225 asteessa n.8-10 min
Täytteenä:
1,5 prk Flora vispi
½ prk Flora vanilla
Nämä vaahdotetaan ja lisätään sulatettu suklaa
100 g tumma suklaa
50 g valkoinen suklaa
Pursotukset: 1 prk Flora vispi, 100 g sulatettu tumma suklaa pursotettu koripunostyllalla
Kuva on tehty suklaasiirtokuva-arkilla ja siihen käytin Ullanunelmasta ostettua valkoista Candy meltsiä
Kommentit