Kaappeja kävin lävitse ja löytyi useita tuotteita joista oli päiväys menossa tai muuten vaan pyörinyt kaapissa jo tarpeeksi kauan, joten päädyin tekemään hyydykekakun viikonlopun herkutteluun...Viaton Kuulostaa ehkä erikoiselta makuyhdistelmältä mutta minä ja poika ainakin tykättiin

1251549130_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja: 1 pötkö Minttudominoita ja 50 sulatettua rasvaa. Keksit murskataan, lisätään sulatettu rasva ja painellaan irtopohjavuoan pohjalle(halkaisija 24 cm) joka on vuorattu leivinpaperilla

Piparminttusuklaatäyte: 1 prk Flora vispiä vaahdotettuna, 100g sulatettua Anthon Bergin 60% tummaa suklaata jossa hienosti hakattuja paahdettuja kaakaopapuja, 3 liivatelehteä liotettuna ja sulatettuna 1 rkl kiehuvaa vettä joka on maustettu muutamalla tipalla piparminttuaromia. Lisää vispivaahtoon sulatettu suklaa ja ohuena nauhana liivateseos, kaada pohjan päälle, tasoita ja laita jääkaappiin odottamaan

Appelsiinitäyte: 1 prk Flora vispiä vaahdotettuna, 200g appelsiini"tuorejuustoa", reilu 2 rkl appelsiinimarmeladia, 4 liivatelehteä liotettuna ja sulatettuna 1 rkl kiehuvaa vettä/appelsiinimehua. Lisää vaahtoon ensin tuorejuusto ja marmeladi, sen kälkeen liivateseos ohuena nauhana. Kaada suklaatäytteen päälle, tasoita pinta ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään muutama tunti, mielellään seuraavaan päivään. Koristele. Minä laitoin appesiininmakuisia koristerakeita, appesiinin makuisia drosten suklaanappeja ja yritinpä harjoitella koristelugeelin käyttöäkin mutta siitä sitten sen enempää...Nolostunut