Niinkuin otsikossa lukee tämä oli taivaallista!!!Kieli ulkona Sain tässä taannoin tyrnejä joita en ole koskaan aiemmin edes maistanut, ei mitään kauheen hyviä pelkiltään mutta hillona oikeen hyvää. Tämän kakun tein 20cm irtopohjavuokaan

1256042416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

n. 100 g kaurakeksejä

n.50 g sulaa voita

Päällys:

1 prk Flora vispi

1 prk (250g) Mascarpone

1 dl Tyrni-hillo (keitin ihan vaan hillosokerin kanssa ja siivilöin siemenet pois)

Puolikkaan vaniljatangon siemenet

10 palaa lidlin deluxe valkosuklaata sulatettuna

5 liivatelehteä

2 rkl vettä

Murskaa keksit, lisää voi ja painele irtopohjavuoan pohjalle. Vatkaa flora vispi, lisää mascarpone, vaniljan siemenet ja tyrnihillo. Sekoita. Lisää valkosuklaa ja sekoita kunnolla. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää siihen liotetut liivatteet ja kaada se ohuena nauhana kokoajan sekoittaen vaahdon sekaan. Kaada täyte keksipohjan päälle, tasoita pinta ja anna hyytyä vähintään muutama tunti mielellään seuraavaan päivään. Koristele miten haluat. Minulla suklaatransferilla tehty koriste ja tyrnejä joihin käytin Wiltonin valkoista candy melt-nappeja. Ja tyrneissä myös keltaista kimallegeeliä.